Despre

Despre

Cine suntem si ce facem ?

Din anul 1999 efectuam lucrari de service pentru centrale termice. Gama de servicii s-a extins continuu iar in prezent oferim servicii de punere in functiune, reparatii si intretinere, verificari tehnice periodice pentru centrale termice in tot judetul Brasov, in Covasna si pe Valea Prahovei

SERVICE MONDO INSTAL  a inceput ca departament de service pentru centralele termice vandute si montate de MONDO INSTAL SRL

9 ani si cateva mii de clienti mai tarziu a devenit un centru de service independent si astfel in 2008 am infiintat SERVICE MONDO INSTAL SRL.

Experienta

Avem peste 20 ani experienta in lucrari de service pentru centrale termice.

Profesionalism

Toti tehnicienii si inginerii Service Mondo Instal sunt atestati si autorizati pentru centralele termice asupra carora efectueaza lucrari.

Respect

Respectul pentru clineti, tehnicienii si inginerii nostri estre una dintre valorile de baza ale Service Mondo Instal.

Grija pentru detalii

De la planificarea atenta a interventilor, la grija pentru fiecare lucrare in parte suntem atenti la fiecare detaliu din activitatea noastra.

Ai probleme cu centrala termica ?

Suna acum si programeaza o reparatie sau o verificare.

Societatea noastra este autorizata cf. ISCIR PTA1/2010 pentru: INSTALARE, MONTARE la Cazane de apa calda avand P≤400kW, REPARARE SI INTRETINERE, VERIFICARI TEHNICE IN UTILIZARE la Aparate consumatoare de combustibili avand P<400kW, Cazane de apa calda avand P≤400Kw.

Suntem autorizati cf. ISCIR PTC9 pentru INSTALARE, MONTARE, REPARARE la Cazane de apa calda avand 400kW<P<6000kW

Detinem de asemenea autotizatie ISCIR PTC11 pentru MONTARE, PUNERE IN FUNCTIUNE, REPARARE SI INTRETINERE la Instalatii de ardere si instalatii de automatizare pentru cazane, Sisteme de automatizare pentru centrale termice

Acum societatea are 12 angajati dintre care 8 tehnicieni si ingineri in teren.

Personalul nostru este atestat RVT (Responsabil cu verificare tehnica in utilizare a aparatelor de incalzit alimentate cu combustibil solid, lichid sau gazos, cazane de apa calda si cazane de abur de joasa presiune si a arzatoarelor cu combustibil gazos si lichid.) si RSL-IP (Responsabil cu supravegherea lucrarilor) cf. cerintelor ISCIR.

De asemenea inginerii si tehnicienii nostri participa frecvent la cursuri si seminarii sustinute de producatorii centralelor termice pentru a fi la curent cu ultimele inovatii in domeniu.

Folosim scule, aparate de masura si control, manometre, analizoare de gaze de ardere produse in Germania si fabricate de TESTO si AFRISO certificate si etalonate.

Portofoliu clineti